Projecten GEKE

Op deze plek komt informatie over de projecten van GEKE. Afhankelijk van het aantal deelnemers en de ideeën van de deelnemers zullen projecten worden bedacht en uitgevoerd.

‘Doch it foar dyn doarp’

Geef je op en help mee om Easterein een duurzaam dorp te maken.
Geke kan alleen lukken als mensen willen helpen. We hebben dus vrijwilligers nodig die zorgen voor een goede organisatie, de communicatie en PR en de projecten en werkgroepen.

We zoeken enthousiaste vrijwilligers die hun eigen specifieke kennis, ervaring of interesse inbrengen. Heb je ervaring met techniek, energie, besturen, financiën, belastingen, juridische zaken, communicatie of een ander werkveld? Laat het ons weten, want alle hulp is zeer welkom. Daarbij ervaren de vrijwilligers dat het ontzettend leuk en leerzaam is om samen te werken aan een lagere energierekening.

Geïnteresseerd? Dat komt goed uit, want we willen onze organisatie op korte termijn versterken en ook een aantal projecten starten. Natuurlijk mag je zelf bepalen hoeveel tijd je wilt investeren. Het kan dus variëren van een dag helpen bij het adviseren van een energiebesparing, het uitdelen van folders of het maken van foto’s tot met het deelnemen aan een project, werkgroep, PR of communicatieteam .

Wil je je inzetten voor Geke of wil je meer informatie? Stuur een e-mail naar info@geke-easterein.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je je inzetten voor GEKE of wil je meer informatie?

Neem contact op!